RetroSpecs Party

                    El Grande Comandante in colaborare cu Jurnal de Zbor ( http://jurnaldezbor.tk ) iti prezinta Retro Specs Party. Joi, 28 ianuarie, incepand cu orele 21.00, El Grande Comandante poarta ochelari!

                    Din seria event – urilor powerd by Jurnal de Zbor, El Grande Comandante isi asuma responsabilitatea de a fi gazda unei petreceri tematice inedite. Dupa petreceri si concepte minunate, seri de swing si-un revelion tematic cu un feedback mai mult decat pozitiv, te invitam sa petreci intr-o tema nou-nouta,  de data aceasta sub tutela grupului El Comandante.

                    Dresscode-ul la aceasta petrecere va fi “specs appeal”, adica ochelari, fie ei de soare, de vedere, de carton, nu ne intereseaza ce fel de ochelari porti sau vei purta ci felul in care ii porti. Un soft-fetish de cand s-a inventat monoclul incoace, ochelarii pot da unei persoane un aspect inedit.

                   De la secretare care-ti fac cu ochiul pe sub rama, fete de colegiu, rockeri si retro-geeks pana la pustiul “indie” al carui nume nu l-ai retinut,  cu totii am vazut cate o persoana de sex opus caruia ochelarii purtati ii dadeau o anumita atitudine,  acel  je ne sais quoi numit generic:  specs-appeal.

                   Asadar, va asteptam, joi 28 ianuarie,ora 22:00, la Subsolul 1 din clubul El Grande Comandante, pe Viitorului la nr 26, la petrecerea RETROSPECS!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: