Prima dragoste nu se uita niciodata!!!!

Prima dragoste nu se uita niciodata!

                    Special pentru nostalgici şi cunoscători, începând cu data de 8 ianuarie 2010, vechiul El Comandante (de pe strada Sf. Stefan nr.13) va fi redeschis, de la ora 21.00 pana în zori de zi. El Comandante Senior va redeschide, de joi până sâmbătă, cartea istoriei pentru a completa filele nescrise.

                El Comandante anunţă cu drag, redeschiderea primului club “El Comandante”. Anul nou vine cu schimbare, aşa că ne-am gândit să începem un alt capitol din viată, trezind amintiri placute.

Convinşi de nostalgicii care suspinau cu melancolie, cand işi aduceau aminte de memorabilele seri petrecute în El Comandante (de pe strada Sf. Stefan ), am hotărât să readucem pe harta distracţiei, locul care a dat nastere spiritului revolutionar “una marca El Comandante”.

                 Istoria şi-a spus cuvântul, iar noi neputincioşi în faţa ei, prindem trenul din mers. Trenul El Comandante Senior pleaca azi, 8 ianuarie 2010 din statia Sfantul Stefan 13, asa ca te invitam sa-ti cumperi bilet. Bilelele se gasesc la “casieria” din staţie, dupa orele 21.00. Preţul este de 10 lei şi include hohote de râs, voie bună şi multă, multă distractie.

              El Comandante Senior, face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte trei locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante, El Grande Comandante, El Dictador si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia toate urmând acelaşi îndemn revolutionar :”Party para la resistencia!”. 

Rezervari: 0728.556.043

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: