Revelion 2009-2010

 

2010Pricipala caracteristica a lui Che Guevara este ca el a ramas revolutionarul perpetuu. Majoritatea revolutionarilor au ajuns dictatori sau niste fantose in administratia unui stat. Datorita acestui lucru, El Grande Comandante celebreaza revolutia continua. Revelion 2010 nu poate fi decat Rebelion 2010, o alta lupta, o alta revolutie impotriva rutinei. In acest an lupta va fi una de camuflaj. Carnaval – este codul petrecerii. Daca iti vine peste mana sa iti procuri un costum special, te vom astepta la intrarea in club cu masti pe care ti le oferim gratuit. Vino la insurgenta distractiei!!! 1

Note:

1 Dupa petrecere te poti intoarce linistit la postul tau de dictator sau fantosa in administratia unei firme. De fiecare data cand vei simti nevoia sa te revolti, te asteptam in El Grande Comandante!

Advertisements

2 Responses to “Revelion 2009-2010”

  1. Ce s-a intamplat dupa ce camarazii ( de acolo si de peste tot ) lui Che Guevara au ajuns la putere, putem vedea istoria Cubei si a Romaniei, si ne-am lamurit.Daca era sa te referi la vreun revolutionar, gaseai destui printre cei care si-au dat viata prin munti in anii ’50, luptand impotriva tovarasilor lui El Comandante.Dar ignoranta si lipsa de apreciere a valorilor nationale nu e asa puternica in fata a atator valori false venite de afara.

    • Daca e sa te uiti la orice revolutie de pe planeta, incepand cu prima, cea de la 1789, o sa vezi ca nici una dintre ele nu a avut urmari minunate. Lupta prin munti este una de partizanat, nu are nici o legatura cu vreo revolutie (poate in afara de vreuna interioara). Dar ce sa/i faci, asa suntem noi mai ignoranti, mai ales cand traim intr-o tara cu o guvernare neocomunista…Multumim ca ne-ai atras atentia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: