Improvisneyland

Pe scena de la El Grande Comandante urca cei de la Improvisney Land, care si de data aceasta promit un spectacol deosebit si antrenant. Luni, 30 noiembrie, la nivelul 2 al clubului situat pe strada Viitorului nr 26, incepand cu orele 21.00, improvizatia da tonul !

Teatru de improvizatie, reprezinta un concept dramatic, total diferit de tot ceea ce inseamna teatru clasic sau celelalte formule de divertisment (stand-up, umor de tip “Mondenii”, sitcom etc.), mai recent aparute. Teatrul de improvizatie se refera doar la inspiratia actorilor. Nu exista scenariu, scenarist sau regizor. “Evolutia” piesei este dictata strict de imaginatia celor de pe scena, dorintele publicului si bineinteles de multe ore de antrenament din parte actorilor.

Improvisney Land este cea mai tanara trupa de improvizatie din Romania. Actorii care formeaza aceasta trupa, desi sunt la inceput de drum, pot fi numiti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Avand in portofoliu o gama de aproximativ 45 de jocuri de improvizatie, Alex Mustache, Andreea Samson, Pavel Barsan, Rozana Radu, Radu Ciobanasu, Monica Anastase, Madalin Mandin, Vlad Pasencu, Marian Hincu si Adelina Oltean reusesc de fiecare data, sa smulga hohote de ras din partea audientei.

Fondata in primavara anului 2008, trupa a participat in acest stadiu incipient la primul Campionat de Improvizatie din Romania (29 martie 2008, Teatrul Metropolis) ajungand pana in marea finala. In afara de spectacolele sustinute, membrii trupei Improvisneyland au luat parte si la alte evenimente: Turneu Londra – 11-16 martie ’09; Petrecerea de Craciun a Kaufland – 5 decembrie ’08; Inaugurarea Carrefour Sibiu – 20 noiembrie ’08; Festivalul Dramaturgiei Buzoiene – 6 noiembrie ’08, Ramnicu-Sarat; Team Building GlaxoSmith Kline – 23-25 septembrie, Eforie Nord.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: