Karaoke

karaokeIn fiecare seara de marti, la nivelul 2 al clubului El Grande Comandante, localizat pe Str. Viitorului 26, traseaza coodronatele distractiei! Clientii petrec o seara plina de distractie si voie buna. Impreuna cu Dj Felipe se incinge o adevarata karaokiada pe ritmurile melodiilor alese de clientii nostii!!!

Binecunoscuta atmosfera “El Comandante” imbraca o alta forma. Melodiile care au consacrat clubul in inimile prietenilor nostri, asteapta cuminti in laptopul DJ – ul ca tu sa vii sa le canti. Play – listul din weekend prinde viata prin prisma karaokistilor.

AC/DC, Abba, Aretha Franklin, Barbara Streisand, Beatles, Bee Gees, Blondi, Bonny Tyler, Carpenters, Cher, Def Leppard, Depeche Mode, Dire Straits, Duran Duran, Elton John, Metallica, Guns N’Roses sunt doar cateva dintre exemplele care se regasesc in listele de karaoke. Pe langa acestea se adauga multe altele, dupa preferintele fiecaruia. Deviza serii este “muzic by request”, reprizele de karaoke fiind impletite cu reprize scurte de dans antrenant.

“Karaokiada” incepe dupa 20.00 si se intinde pana in zorii zilei, cand acordurile pieselor cantate de participanti se sting incet, lasand loc pentru o noua zi. O atmosfera antrenanta, sustinuta de piesele tale favorite si nelipsitele rauri de Cuba Libre.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.

Rezervari: 0728.556.043

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: